Digital marketing consultants bij jou op kantoor

Ben je op zoek naar (tijdelijke) extra handen voor je digitale marketingaanpak? Daar kan Get Orange je bij helpen. We detacheren digitale marketingexperts om jouw groei te kunnen versnellen. Of het nu gaat om een kortlopend project of langere periode : veel is mogelijk. Bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een goede search of social aanpak of het invullen van een tijdelijk project: onze consultants staan klaar om bij je op kantoor aan de slag te gaan.

Zo gaan wij jou helpen

Er kunnen een hoop redenen zijn waarom je kiest voor een detacheerder. Zo kan het zijn dat er intern geen capaciteit beschikbaar is, in de vorm van tijd of mankracht, of dat je ontzorgd wilt worden. Wellicht wil je een specifiek kanaal professionaliseren en laten groeien, zoals bijvoorbeeld SEA en wil je specifieke kennis in huis halen. Of je bent simpelweg op zoek naar een manier om meer rendement te behalen over je kanalen heen. Wat de reden ook is, we denken graag met je mee. 

Waarom je kiest voor in-house hulp

  1. Je bespaart (marketing) kosten;
  2. Je voegt snel extra capaciteit toe;
  3. Je haalt specialistische kennis in huis;
  4. Je krijgt toegang tot de nieuwste digital marketing ontwikkelingen & tools;
  5. Een externe geeft je een nieuwe kijk op je marketingaanpak.

Lees meer over deze voordelen in het blog artikel Waarom je kiest voor een interim digital marketing consultant

Support vanuit een online marketing bureau

Onze consultants worden zowel inhoudelijk als op vaardigheden opgeleid binnen het traineeship van Orangedotcom. Middels trainingen van senior digital marketeers, zijn ze geheel op de hoogte van de mogelijke toepassingen en belangrijkste ontwikkelingen. Dit betekent dat ze kennis opdoen van analytics, search (SEO/SEA), social en display, maar ook getraind worden in communicatie en timemanagement. Ze houden tijdens het gehele traject binding met het bureau, waardoor je als opdrachtgever kan profiteren van de kennis, ervaring en tools van Orangedotcom. We plannen wekelijks of maandelijks daarnaast terugkomdagen, waardoor kennis up-to-date gehouden wordt en onze consultants ondersteund worden in de opdracht. Dat leidt tot een soepele samenwerking en tot optimale resultaten. 

  • Flexibele inzet
  • Scherp tarief
  • Support vanuit een bureau
  • Specialistische kennis
  • Toegang tot betaalde tools

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?