Display Advertising Orangedotcom

Display advertising

Breng je merk onder de aandacht bij je doelgroep

Waarom display advertising?

Via display advertising is het mogelijk je merk, product of propositie in de schijnwerpers te zetten bij je doelgroep. Naast search en social kanalen is het via programmatic mogelijk om je doelgroep nogmaals te bereiken (remarketing) of nieuwe doelgroepen te bereiken (prospecting). Je zichtbaarheid vertaalt zich in banners op sites van lokale uitgevers. Grote voordeel van display is dat er veel verschillende, impactvolle uitingen in te zetten zijn, op zowel desktop als mobiele schermen, waarin ook interactieve elementen of video te gebruiken is. Zo kun je merk goed laden. 

Naast dat het mogelijk is om te draaien op relevante titels of keywords, is het mogelijk om (third party) data te gebruiken om uit te leveren aan je doelgroep. Denk hierbij aan socio-demografische kenmerken, interessegebieden, intent-data, geografie of device.

Zo gaan we jou helpen

Voor elke campagne maken we een mediaplan. Dit doen we door het gezamenlijk invullen van de campagnebriefing. Hiermee zorgen we dat we met de juiste doelstellingen en  verwachtingen de campagne opstellen, optimaliseren en beoordelen. 

We maken van hieruit de keuze hoe we de campagne gaan inzetten. Dit kan bijvoorbeeld op het Google Display Netwerk (GDN) maar vaker kiezen we voor een inzet via Real Time Bidding (programmatic), waarbij we via DSP Adform de campagnes inzetten.

Ten slotte gaan we de campagnes inzetten en optimaliseren we op de afgesproken KPI’s, zodat je campagne zichtbaar en binnen de periode aan de juiste doelgroep wordt getoond.

  • Zichtbaarheid op relevante plekken aan de juiste doelgroep
  • Impact op je merk
  • Voor remarketing en prospecting in te zetten

Wat is display advertising?

Display advertising is een online advertentievorm, waarbij we banners plaatsen op websites en apps met advertentieruimte. Het is een goede manier om met visuele uitingen een specifieke doelgroep te bereiken, maar ook om een groot bereik te creëren. Deze advertenties kunnen getoond worden op desktop, tablet en smartphone, waardoor de doelgroep altijd en overal bereikt kan worden.

Wil jij op een impactvolle manier werken aan je merk?